Volvo XC60

En raffineret, robust og luksuriøs Premium SUV

Volvos mest sælgende model nogensinde. Volvo XC60 er en premium SUV, der i høj grad har forstået at sammenkoble sikkerhed og design. Den store akselafstand betyder, at du har masser af plads på 2. sæderække. Du kan derfor uden problemer have hele familien med på ferie. Der er endda plads til voksne mennesker på bagsædet, uden at knæene støder mod sæderyggen.

I Volvo XC60 får du det bedste inden for sikkerhedsteknologier, komfort og køreegenskaber. XC60 er en seriøs SUV, hvor du sidder højt og derfor får et bedre udsyn over vejen, dine medtrafikanter samt fodgængere. I en travl hverdag med lange køreture og tæt trafik er Volvo XC60 din frirum. I kabinen oplever du en afdæmpet atmosfære, som sammen med de mange sikkerheds- og komfort-teknologier giver dig en behagelig køreoplevelse. Slå den adaptive fartpilot og 'Pilot Assist' til, så du kan slappe helt af, uanset om du cruiser på motorvejen eller kører i byens tætte trafik. Den adaptive fartpilot holder afstanden til den forankørende, samtidig med at "Pilot Assist" holder dig i vejbanen. Udstyr, der er standard i en ægte Premium SUV som Volvo XC60.

XC60 Plug In Hybrid

 
Plug-in Hybrid

Fra: 560.101,-

Volvo XC60 Danmark

 
Benzin (mild hybrid)

Fra: 599.165,-

Volvo CX60

 
Firmabil  |  Beskatning

Vejl. beskatning: Se link

City Safety

Volvo XC60 er selvfølgelig som standard udstyret med den smarte teknologi 'City Safety'. Teknologien sørger for, at sikkerheden er helt i top, da den hjælper dig med at holde øje med omgivelserne. Den kan identificere køretøjer, fodgængere, cyklister og større dyr - også selvom det er ved at være mørkt. Systemet er programmeret til at advare dig, og om nødvendigt tage styringen og bremse eller dreje uden om objekter eller personer. Dette sikkerhedselement er der for at undgå eller reducere effekten af en eventuel kollision.

Volvo XC60 kan hjælpe med at støtte dig, hvis du skal undvige et objekt og tvinges ud i en hurtig undvigemanøvre, hvis du kører mellem 50 og 100 km/t. Den kan hjælpe med at bremse hjulene individuelt for at forstærke din styring og kontrol over bilen.

.

Sikkerhed og komfort i højsædet

Med hydraulisk affjedring (ekstraudstyr) får du den perfekte balance på vejen. Volvo XC60 giver dig en komfortabel og jævn rejse uanset vejens overflade, så du altid føler, at du har kontrol over bilen.

Som altid har Volvo sikkerheden i fokus, der med de nyeste teknologier hjælper dig med at undgå kollisioner og andre trafikanter. Ved høje hastigheder hjælper Volvo XC60 dig med at holde dig inden for vejstriberne for at minimere ulykker og andre stressende situationer.

Med Sensus Navigation bliver det nemt at følge anvisningerne fra navigationssystemet. Grundet det stående format vises kortet som et atlas, hvilket kræver mindre scrolling og hjælper dig med at holde øjnene på vejen.

Du kan åbne og lukke bagagerummet i bilen ved at vifte med foden under bilens bagkofanger. Så undgår du at skulle stille dine varer på jorden, hvis du har hænderne fulde. 

Lusuriøs SUV med fantastisk lyd

Bowers & Wilkins
Med det fantastiske Bowers & Wilkins anlæg kan du nyde musikken på præcis den måde, kunstneren ønskede, at det skulle nydes. En uovertruffen lydoplevelse med krystalklar lyd, som sad du til live koncert med Avicii eller Bon Jovi. 15 separate high-end højtalere der tilsammen leverer 1100 W. Se mere her

Harman Kardon
Harman Kardon Premium Sound er afbalanceret og samtidig kraftig. De 14 højtalere og en luftventileret subwoofer giver en fantastisk lydoplevelse ud over det sædvanlige. Se mere her

Ren luksus
Volvo XC60 er skabt af naturlige, luksuriøse materialer som eksempelvis ægte træ, det fineste læder samt andre smukke detaljer der gør enhver køretur til noget specielt. Den moderne touchscreen, som vi kender fra eksempelvis Volvo XC90, er også integreret i Volvo XC60. Det gør bilen meget mere brugervenlig for både fører og passagerer. Navigation og underholdning er nu kun et enkelt tryk væk.

 

.

Volvo XC60

"Bilen du stoler på til at beskytte dine børn,
beskytter nu også deres fremtid"

Volvo XC60  |  Plug-in Hybrid
Volvo XC60  |  Sikkerhed
Volvo XC60 | Bowers & Wilkins
Volvo XC60 | Harman Kardon

Book en prøvetur

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Thomas Islin Sørensen - Sælger Viborg

Thomas Islin Sørensen

Salgsrådgiver