#CaptureYourAdventure med den helt nye

Renault CAPTUR

★★★★★ i EURO NCAP

 

Renault CAPTUR
Benzin

Effekt: 90 hk
Udstyrsniveau: Zen
Manuel gearkasse (6-trin)

Priser fra: 215.990,-

 

Renault CAPTUR
Plug-in Hybrid

Effekt: 160 hk
Udstyrsniveau: Zen
E-TECH automatgear

Priser fra: 239.490,-

 

Renault CAPTUR
Plug-in Hybrid

Effekt - 160hk
Udstyrsniveau - Intens
Automatgear

Priser fra: 262.490,-

 

Privatleasing
CAPTUR Zen - 90 hk benzin

Leasingperiode: 36 måneder
Udbetaling: 4.995,-
Kilometer: 15.000 årligt

Månedlig ydelse: 2.995,-

Ny Renault CAPTUR
Større på alle måder

Renault CAPTUR er blevet bredere, højere og hele 10,5 cm længere end sin forgænger. Pga. sin størrelse blev Renault CAPTUR før (primært) omtalt som en crossover.

Med den nye Renault CAPTUR kan man dog uden problemer tale om bilen som en ægte SUV (Sports Utility Vehicle). Den høje siddeposition giver et fantastisk udsyn over trafikken, samtidig med at den er behagelig at stige ind i.

Ny Renault CAPTUR
Bedre på alle måder

Den nye CAPTUR har også fået et markant kvalitetsløft. Indvendigt er der anvendt flere bløde materialer, der giver en bedre kvalitetsoplevelse. Derudover er hele interiøret blevet udskiftet, så den både er mere moderne, samt bedre teknologisk.

Det nye EASY LINK Multimediesystem er tilkoblet 4G-netværket, så du altid er connected. Dertil får du også Smartphone-deling (Apple CarPlay) som standard, og ellers kan der opgraderes til en større skærm med navigation, der altid er opdateret med det nyeste Google Maps.

Ny Renault CAPTUR
Udfordrer Premium-segmentet

Den nye Renault CAPTUR sætter også nye standarder for eksklusivt udstyr i sit segment. Eksempelvis kommer den som standard med det automatiske nødbremsesystem 'City Brake', hvor bilen selv forsøger at bremse, hvis en fodgænger træder ud foran bilen, eller hvis man er ved at køre op i den forankørende.

Den fås også med adaptiv fartpilot (hvor bilen selv holder afstand til forankørende), vejbaneassistent (hvor bilen selv forsøger at rette op, hvis man utilsigtet krydser vejbanelinjerne), samt køassistent (hvor bilen selv holder sig i vejbanen og følger trafikken (bilen kan selv stoppe og starte).

Næsten nye
Renault Captur Plug-in Hybrid

Står du og har brug for en bil, der kan leveres nu og her? Så kunne du måske overveje en næsten ny Renault Captur Plug-in Hybrid.
Status er lige nu, at der er lang levering på nye biler, da flere fabrikker har nedsat produktion eller er helt lukkede pga. mangel på microchips.

Vi har lige nu nogle brugte Renault Captur Plug-in Hybrider på lager og endnu flere er på vej ind.

Klik på bilen du vil se mere om
.

Bestil en prøvetur

Har du en bil, vi skal tage i bytte, så oplys gerne bilens registreringsnummer i beskedfeltet.

 

Videoer
Renault CAPTUR

Design
360⁰ Kamera
Multi Sense
Connectivity
 • Priserne på Renault CAPTUR starter fra 208.990 kr. CAPTUR fås dog i forskellige udstyrsvarianter og med forskellige motorer. Du kan se priserne på Renault CAPTUR her.

 • Renault CAPTUR fås som Plug-in Hybrid. Den har 160 hk og er med automatgear. Den kan køre op til 50 km på ren el.
  Priserne for en Renault CAPTUR som Plug-in Hybrid starter fra 239.490 kr.

 • Priserne for Renault CAPTUR som Plug-in Hybrid starter fra 239.490 kr. Den fås i forskellige udstyrsvarianter, som alle er med den samme 160 hk motor. Du kan se alle priserne her.

 • Pga. den midlertidige mangel på microchips i hele verden, er der lige nu ekstra lang leveringstid på en Renault CAPTUR. Vi kan ikke med sikkerhed sige, hvor lang leveringstiden er, men vi har brugte Renault CAPTUR stående til omgående levering.

 • Det har tidligere været muligt at købe en ny Renault CAPTUR med diesel-motor. Det er det ikke længere, men vi får engang imellem en brugt CAPTUR diesel i bytte. Kontakt en af vore salgsrådgivere, hvis du vil informeres, når der kommer en brugt Captur diesel i bytte.

 • Serviceintevallet på en Renault CAPTUR kan variere fra bil til bil. Det afhænger både af motor og produktionsdato. Serviceintervallet kan kun fastlægges, hvis man kender stelnummeret på bilen. Oftest vil serviceintervallet være som en af følgende:

  • 1 år / 20.000 km
  • 2 år / 20.00 km
  • 1 år / 30.000 km
  • 2 år / 30.000 km
 • Renault CAPTUR er en fremragende bil. Renault CAPTUR er en kompakt SUV, hvor du sidder højt og har et godt overblik over trafikken. Køreegenskaberne er virkelig gode. Den ligger godt på vejen og har en god komfort. Dertil er den praktisk og rummelig.

  • Længde: 4227 mm
  • Bredde: 2003 mm
  • Højde: 1576 mm
  • Akselafstand: 2639 mm
  • Bagagerum: 536 liter
 • Der kan sagtens være en barnevogn i en Renault CAPTUR. Med den fleksible bagagerumsbund har du endda mulighed for at gøre bagagerummet større. Derudover står bagsæderne på en skinne, så man kan rykke sæderne frem for at gøre bagagerummet endnu større.

 • Den egentlige volumen i bagagerummet på Renault CAPTUR hedder 536 liter. Men du kan tilpasse bagagerummet efter behov. Sæderne kan skydes frem for at give ekstra plads, samt bagagerumsgulvet kan justeres for at gøre bagagerummet større endnu. Du kan se meget mere om bagagerummets størrelse her.