.

Plug-in Hybrid biler | Hybrid & Elbiler
Renault E-TECH har det hele

Renault har netop lanceret et helt nyt motorprogram til flere af de eksisterende og mest populære modeller. Men der er ikke blot tale om nye motorer. Der er tale om en ny teknologi, der skal hjælpe Renault i en mere bæredygtig retning.

De har allerede lanceret følgende modeller med hybridteknologier:

Renault E-TECH udspringer fra Renaults ekspertise på elbilsområdet, hvor de i en lang periode har været førende med Renault ZOE, som også er Europas mest solgte elbil. Dertil er de på vej med en ny elbil - Renault MEGANE Electric

Renault E-TECH er sat i verden for at mindske bilernes CO2-aftryk. Med en Plug-in Hybrid fra Renault vil du kunne reducere dit brændstofforbrug markant, da du en stor del af tiden vil kunne køre på ren el. Ved bykørsel har du ofte et højt brændstofforbrug, men med en Plug-in Hybrid er både CO2 aftryk og brændstofforbrug reduceret.

Renault Clio Hybrid 2020
Renault Captur Hybrid 2020
Renault Arkana Hybrid (2)
Renault Zoe Elbil (2)

Renaults hybrider, plug-in hybrider og elbiler i Danmark

Renault CLIO
Hybrid (HEV)

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

Renault CAPTUR
Plug-in Hybrid (PHEV)

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

Renault ZOE
100% Elektrisk (EV)

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

MEGANE Hatchback
Plug-in Hybrid (PHEV)

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

MEGANE Stationcar
Plug-in Hybrid (PHEV)

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

Renault MEGANE Electric
100% Elektrisk (EV)

Lanceres i Danmark
i marts 2022

Renault ARKANA
Hybrid (HEV)

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

Hvad er en Hybrid Bil

Hvad er en Hybrid (HEV)

Med en hybrid har du en bil med en brændstofdreven motor, som under kørsel oplader et batteri, der hjælper med fremdrift af bilen. Ofte vil du i disse biler kunne starte bilen og forlade indkørslen på ren el. Når hastigheden stiger, vil motoren på et tidspunkt tænde og hjælpe med fremdriften. Under opbremsning og ved motorbremsning vil bilen genoplade batteriet.

Med Renault CLIO og Renault ARKANA som hybrid vil du kunne starte bilen på el. Du vil under acceleration få glæde af både el- og brændstofmotoren, så du får et bedre moment samtidig med, at du nedsætter brændstofforbruget. Når du holder en konstant hastighed, vil den brændstofdrevne motor arbejde alene, men elmotoren er klar, så snart du trykker på speederen og gør klar til en overhaling. Som de fleste andre hybridbiler genoplader Renault CLIO E-TECH og Renault ARKANA E-TECH batteriet under opbremsning og motorbremsning.

Hvad er en Plug-in Hybrid (PHEV)

I teorien er en Plug-in hybrid motor lidt det samme som den milde hybrid. Dog har Plug-in hybriden typisk et større batteri, og så er den kendetegnet ved, at du kan genoplade batteriet med et ladestik, når bilen holder hjemme i indkørslen eller på offentlige ladestationer. Et andet kendetegn ved Plug-in Hybrider er, at man typisk kan vælge udelukkende at køre på el.

Med Renault CAPTUR Plug-in Hybrid og Renault MEGANE Stationcar Plug-in Hybrid vil du kunne køre 45 km på ren el (WLTP). Du kan køre på ren el op til 135 km/t, så du behøver heller ikke anvende brændstofmotoren, bare fordi du skal på motorvejen. Renault Plug-in Hybriderne kommer i første omgang med 160 hk og automatgear.

Hvad er en Mild Hybrid (MHEV)

Med en mild hybrid er der tale om en brændstofdreven bil, som får hjælp af en mindre elektrisk motor. Dette giver en smule hjælp under acceleration og hjælper bilen med at trille bedre, når du motorbremser. Ulempen ved denne hybrid-teknologi er, at en mild hybrid ikke kan køre på ren el. Det vil sige, at brændstofmotoren altid skal være tændt for, at bilen kan køre. Men det kan spare en smule brændstof under eksempelvis acceleration i forhold til en traditionel brændstofdreven bil.

Hvad er en Elbil (EV)

Med en elbil forstås det, at en bil udelukkende kører på el. Først her er det tilladt at kalde bilen for en EV. Her har Renault længe været på markedet med Renault ZOE, som længe har været den bedst sælgende elbil i Europa. Renault har solgt elbiler på det europæiske marked i snart 10 år, og de er pionerer inden for denne teknologi, hvor de i danmark har haft Renault Fluence, Renault Twizy og nu Renault ZOE.

Bestil din prøvetur i en elbil, hybrid eller plug-in hybrid

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her