Volvo XC40

Benzin  |  Plug-in Hybrid  |  Elbil

Volvo XC40 er en moderne, kreativ og muskuløs SUV, som du kan tilpasse efter din stil. Med et hav af farvekombinationer kan du gøre din XC40 helt unik. Det samme gælder med interiør og indtræk, hvor du også kan vælge mellem flere forskellige design. Volvo XC40 imødekommer de fleste personligheder, og alle har mulighed for at sætte deres præg på stilen.

Dette harmonerer godt med, at Volvo XC40 fås som både benzin, mild hybrid, plug-in hybrid og 100% elektrisk. Uanset dit behov og dine ønsker er der helt sikkert en variant, som passer dig.

Volvo XC40 Hybrid

 
Benzin

Fra: 374.243,-

Volvo XC40 Plugin Hybrid

 
Plug-in Hybrid

Fra: 372.479,-

 
Elbil

Fra: 391.080,-

Volvo CX40

 
Firmabil  |  Beskatning

Beskatningsgrundlag: Se link

Volvo XC40 er en premium SUV, hvilket afspejles i både design og materialevalg. Den er næsten lige så bred og høj som sin storebror, Volvo XC60. I Volvo XC40 får du alle de nyeste sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, pilot assist, automatisk nødbremse og meget mere.

Den adaptive fartpilot hjælper dig med at holde afstand til forankørende, mens Pilot Assist hjælper med at holde dig i vognbanen. Specielt i tæt trafik er disse teknologier uundværlige, da de giver dig mulighed for at slappe helt af og lade bilen gøre størstedelen af arbejdet. 

Volvo XC40 blev testet med de nye Euro NCAP standarder i 2018. Samlet set fik Volvo XC40 (på daværende tidspunkt) den højeste score af alle biler, der var testet under de nye regler, hvilket selvfølgelig også gav 5 stjerner.

Volvo XC40 som elbil
-100% elektrisk

Volvo XC40 fås nu også som elbil, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige motorer:

Volvo XC40 Recharge - P6
Priser fra 391.090 kr.

 • Motor: 231 hk (0-100 km/t på 7,4 sek)
 • Rækkevidde: 420 km (593 km ved ren bykørsel)
 • Opladning: til 80% på 32 min

Volvo XC40 Recharge - P8 Twin
Priser fra 445.080 kr.

 • Motor: 408 hk (0-100 km/t på 4,9 sek)
 • Rækkevidde: 415 km (533 km ved ren bykørsel)
 • Opladning: til 80% på 40 min

Præg designet på din Volvo XC40

Med det ungdommelige design, det store tilvalg af styling-optioner og det tilpasselige ekstraudstyr, kan du tilpasse din Volvo XC40 efter dine ønsker. Du kan gøre den unik, elegant, sporty, ungdommelig, rå, frisk eller hvad der bedst matcher din personlighed. 

Volvo XC40 har mange intelligente og store opbevaringsrum, som kan tilgås fra fører- og passagersæde. Det smarte indvendige design give mere funktionelle opbevaringsrum i døre, under sæder, en speciel plads til telefoner med trådløs opladning, samt en udtagelig affaldsbeholder mm.

Styling og intelligens

Med uendelige muligheder af tilbehør og styling-kits til både eksteriør og interiør, kan du style bilen præcis, som du ønsker. Kombineret med et hav af farver og farvekombinationer (2 farvet karosseri), får bilen ikke bare din personlighed, men også sin egen.

For at kvalitetsoplevelsen bliver maksimal, har Volvo XC40 fået nogle af de nyeste og smarteste teknologier fra 90'er-serien. Herunder gælder eksempelvis Volvos intelligente op og nedblænding der sørger for optimalt lys i din vejbane, mens den blænder ned for modkørende i modsatte vejbane.

.

.

Premium lyd og Premium udstyr

Harman Kardon
Volvo etablerede et samarbejde med Harman Kardon i forbindelse med udviklingen af Volvo XC40. Med dette lydanlæg får du et system, der fordeler 600 watt på 14 højttalere via en 12-kanals forstærker. Med denne forstærker optimeres lydkvaliteten fra hver højtaler. Afhængigt af hvor meget støj der er i kabinen, justerer 'Automatic Level Adjustment' lydstyrke og intensitet, så du knapt bemærker støj i kabinen. 

Premium udstyr
Teknlogierne i Volvo XC40 gør den til en af de bedst udstyrede modeller på markedet for "mindre" premium-SUV'er. Som standard får du 'IntelliSafe' - og sikkerhedssystemerne inkluderer eksempelvis:

 • Pilot Assist og adaptiv fartpilot
 • City Safety
 • Run-off Road protection and mitigation
 • Cross Traffic alert with brake support
 • 360 kamera

Volvo XC40

"The car you trust to protect them,
now protects their future"

Volvo XC40  |  Plug-in Hybrid
Volvo XC40  |  Farver og materialer

Book en prøvetur

 

Volvo XC40

"Volvo has finally become cool"

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Thomas Islin Sørensen - Sælger Viborg

Thomas Islin Sørensen

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgselev