Volvo V90 Cross Country - Beskatning af firmabil

Firmabilen med perfekt balance mellem elegance, praktikalitet og rummelighed

Er du på udkig efter en firmabil, der skal bruges mindst lige så meget i privaten, og har du en aktiv livstil? Så er Volvo V90 Cross Country helt sikkert noget for dig? Med den ekstra frihøjde får V90 CC et mere sporty look og mere alsidige køreegenskaber, der passer perfekt til den aktive livsstil. Med den intelligente All Wheel Drive teknologi, der selv fordeler trækkraft mellem for- og baghul, skal du ikke bekymre dig, når du kører rundt i terrænet med cykelholder eller skiboks på taget.

Uanset hvilket vejr og hvilke udfordringer din rejse eller hobby må byde på, så kan du trygt regne med Volvo V90 Cross Country. Du har mulighed for at indstille Volvo V90 Cross Country til; Komfort, Dynamic, Eco, Off-Road eller Individuel. Med Individuel tilstand kan du tilpasse styrtøj, motorrespons, undervogn og meget mere, så den matcher dine egne præferencer.

Beskatningsgrundlag
Diesel (mild hybrid)
197 + 14 (211 HK)

Fra: 594.001,-

Volvo V90 CC - Firmabil

"Adventures that knows no limits"

"Discover a new way yo explore"

"There's more to life than a Volvo,
that's why you drive one"

Beskatningsgrundlag
Benzin (mild hybrid)
250 + 14 (264 HK)

Fra: 658.001,-

Firmabilen der selv som stationcar har egenskaberne fra en SUV

Terrænkørsel
Med sin ekstra frihøjde og et intelligent 4-hjulstræk (AWD), klarer Volvo V90 CC sig utroligt godt i terrænet. Afhængigt af underlaget og behovet fordeler V90 CC selv trækkraften til for- og baghjul, så du undgår hjulspin i glat føre. 

Landevejs- og bykørsel
På landevej, motorvej og i byen har V90 CC de samme gode køreegenskaber som Volvo V90. Nogle mener endda at V90 CC er bedre kalibreret og ligger bedre på vejen. Grundet den ekstra frihøjde sidder du højere og får et bedre overblik over trafik og vej. Med den adaptive fartpilot og Pilot Assist kan du komme afstresset hjem fra arbejde, selvom hjemturen foregår midt i myldretiden.

Få Premium lyd i din firmabil

Bowers & Wilkins
Her får du et lydsystem med 19 højtalere. Dette inkluderer også en luftventileret subwoofer, der ved at trække luft ind udefra giver dig en behagelig og naturlig lydoplevelse. Ved at føre mere luft gennem højtaleren får du en dybere bas. Alle højtalere er indstillet individuelt for at optimere akustikken. På den 9,3" touchscreen kan du indstille lydanlægget til at gengive lydoplevelsen, som sad du i Stockholms koncertsal.

Sensus
Musikken og bilens mange hjælpesystemer kan du styre gennem den 9,3" touchscreen, der er integreret midt i bilens instrumentbræt. Herfra vil du også kunne aktivere og deaktivere nogle af de mange sikkerhedssystemer samt indstille navigation mm. Hovedprincippet bag Sensus er at gøre livet lettere og mere fornøjeligt. Dette gælder både komfort, underholdning, navigation og connectivity.

"Adventures that knows no limits"

Bowers & Wilkins

Book en prøvetur i en Volvo V90 Cross Country

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Thomas Islin Sørensen - Sælger Viborg

Thomas Islin Sørensen

Salgsrådgiver