• Dacia Sandero
  • Dacia Sandero Stepway
  • Dacia Sandero
  • Dacia Sandero Stepway Interiør
  • Dacia Sandero
  • Dacia Sandero
  • Dacia Sandero Interiør
  • Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero fra kun 109.051 kr

Nu er det muligt at bestille Dacia Sandero Ambiance 0,9 TCe 90Hk med automatisk gearkasse fra 125.294 kr. En af danmarks billigste biler med automatisk gearkasse.

Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan have hele familien med, veludført finish og det hele til en overkommelig pris.

Du har lige beskrevet den nye Dacia Sandero. De fem store siddepladser får en til at føle sig velkommen. Den intelligente teknologi er garanti for komfort og sikkerhed.
Dacia Sandero fås i 4 udstyrsvarianter - Base, Ambiance og Stepway. Der er masser af praktisk udstyr og sikkerhed i Base varianten, men med Ambiance får du yderligere El-ruder for, fjernbetjent centrallås, tågeforlygter, ekstra finish/krom detaljer mm. Se alt udstyr på de forskellige varianter på prislisten.

Dacia Sandero Stepway fra 144.455 kr - Danmarks billigste crossover!
Nu er Dacia Sandero Stepway også tilgængelig med automatisk gearkasse fra 153.479 kr.
Ønsker du en Diesel er Sander Stepway tilgængelig med 1,5 dCi 90 hk. med automatisk gearkasse til kun 154.455 kr.

Dacia Sandero Stepway har øget frihøjde, er stylet som en crossover og spækket med udstyr, hvor aircondition, kørecomputer, cruise control og fartbegrænser, tagrails, parkeringssensor mm. er blevet standard.

Hvis du leder efter en bil med en stærk personlighed, vil denne bil med sit karakteristiske design indvendigt og udvendigt forføre dig! Med et nyt frontparti og helt specielle karaktertræk ved karosseriet – afdækning foran og bagpå, tågelygter og tofarvet kofanger, større hjulkasser, 16" Flexwheels-fælge og tofarvede tagbøjler som standardudstyr – udtrykker Sandero Stepway en homogen og meget markant stil som pioner.

Med sin ekstra frihøjde, afdækninger foran og bagpå og skørter bibeholder Sandero Stepway alle sine allroad-egenskaber. Sandero Stepway er robust og driftssikker og designet til at klare selv de mest krævende vejforhold og klimatiske udfordringer. Den er ideel til offroad-kørsel.

3 års garanti
Takket være de tekniske løsninger anvendt til Dacia, som har vist sig at være effektive og driftssikre, tilbydes alle Dacia modeller en garanti på 3 år eller 100.000 km alt efter, hvad der indtræffer først.

Dacia Sandero fås også som van

Se alle specifikationer på prislisten under Links

 

Fleksibel og praktisk
Dacia Sandero er fleksibel og rummelig og udstyret med et bagagerum på 320 liter samt et splitbagsæde (1/3-2/3), som giver dig mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads, når der er behov for det. I kabinen er der tilføjet yderligere opbevaringsplads, blandt andet et nyt opbevaringsrum under instrumentbordet og opbevaringsrum i alle døre.

Effektive motorer
Dacia Sandero tilbydes med en række kraftfulde benzin og dieselmotorer der kører fra 19,6 - 28,6 km/liter (se prislisten)

Sikkerhed ifølge Dacia
Din sikkerhed frem for alt. Baseret på Renaults viden om sikkerhed er den nye Dacia Sandero udstyret med effektive aktive og passive sikkerhedselementer for at beskytte dig under kørsel. 

Audio og Navigationssystem MEDIA NAV
Dacia Sandero Ambiance kan udstyres med multimedie-systemet MEDIA NAV og på Dacia Sandero Stepway er det standard. Multimediesystemet er indbygget i midterkonsollen, og med en stor touchscreen på 7" (18 cm), er systemt intuitiv at bruge, og omfatter radio, Jack-Stick, USB-stik og Bluetooth®, der kan bruges til håndfri telefoni og musikstreaming.