Volvo S60 - Beskatning af firmabil

Den sporty og elegante firmabil med attitude

Ønsker du at din firmabil skal være sporty, men samtidig elegant? Skal den køre som en drøm og have komfort i verdensklasse? Så er Volvo S60 det helt rigtige valg. Volvo S60 fås enten som benzin eller Plug-in Hybrid. "Mindste" motor er en 250 hk benzinmotor. Er det ikke nok, fås den også som Plug-in Hybrid, hvor den yder 390 hk. Er det heller ikke nok, kan du vælge Volvo S60 Recharge Polestar Engineered, hvor alt er optimeret til fart. Motoren yder 405 hk, men det er ikke blot de 15 hk, du får ekstra. Undervogn, styrtøj, bremser - alt er optimeret for at give dig den ypperste køreoplevelse.

Designet taler for sig selv. Luksuriøs som Volvo S90 - dog meget mere sporty. Volvo S60 har mindre frihøjde end forrige modeller og resten af modelprogrammet, hvilket giver mere dynamiske køreegenskaber. Volvos egne eksperter og forskere har udtalt, at de aldrig har lavet en bil, der er så perfekt afstemt i styrtøj og affjedring. Volvo S60 er en bil med power, som er sjov at køre i. Samtidig er den elegant, sikker og luksuriøs.

Volvo S60 er som standard udstyret med de semiautonome teknologier; Adaptiv Fartpilot og Pilot Assist. Volvo S60 letter dit stress-niveau, når den hjælper med at holde afstand til forankørende, samtidig med at den holder dig i vejbanen.  Specielt i myldretrafikken kan du nyde godt af disse teknologier, da de også kan stoppe bilen helt og sætte i gang.

Volvo S60 inscription

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid
Inscription
310 + 145 (455 HK)

Fra: 483.001,-

Volvo S60 R Design

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid
R-Design
310 + 145 (455 HK)

Fra: 473.002,-

Beskatning Volvo S60

Beskatningsgrundlag
Plug-in Hybrid
Polestar Engineered
310 + 145 (455 HK)

Fra: 620.251,-

.
.

Elegant firmabil med masser af udstyr

De dynamiske linjer på Volvo S60, giver et råt - men samtidig luksuriøst look, hvilket kendetegner de nyere modeller fra Volvo. Volvo S60 afviger ikke meget fra den designlinje, som siden 2015 har nydt stor succes. 

Derfor er udstyrsmulighederne lige så store som i eksempelvis Volvo XC90. Her gælder eksempelvis elektrisk indstillelige sæder med optioner som massage og ventilation samt de velkendte "Thors Hammer" LED-lygter og Full LED-lygter med AHB (Active High Beam) & ABL (Active Bending Lights).

Udstyr som Head-up display og den anerkendte Four-C undergong er også tilgængelige på Volvo S60, så du får en komfortabel og stabil rejse på selv ujævne veje.

Volvo S60 Sikkerhed
Bowers & Wilkins Volvo S60

Få premium lyd i din Volvo S60 firmabil

Som med alle de andre muligheder for premium-udstyr har du selvfølgelig også mulighed for at få det ypperste inden for lydsystemer til biler i din Volvo S60.

Bowers & Wilkins
Med Bowers & Wilkins får du intet mindre end 1.100 watt fordelt på 14 højtalere og en luftventileret subwoofer. I kabinen er alle højtalere individuelt indstillet for at optimere akustikken. Du får derfor en helt exceptionel lydoplevelse, som du kan indstille afhængigt af dit humør og/eller musiksmag.

Harman Kardon
Vælger du Harman Kardon i din Volvo S60, får du 14 højtalere, der sammen med en 12-kanals forstærker kan fordele hele 600 watt i kabinen. Med 'Automatic Level Adjustment' justerer højtaleren selv lydstyrke og intensitet afhængigt af støjniveauet i kabinen.

Volvo S60

"Freedom to Move"
Design - Inscription
Design - R-Design
Volvo S60  |  Interiør
Volvo S60  |  "A drivers car"

Book en prøvetur i en Volvo S90

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Thomas Islin Sørensen - Sælger Viborg

Thomas Islin Sørensen

Salgsrådgiver