Volvo Personlig Servicetekniker

 

 

Volvo Personlig Servicetekniker

Volvo er først i den automotive verden med en helt ny tilgang til, hvordan service og reparation udføres på værkstedet. Resultatet er en bedre og mere effektiv service for kunderne, som Volvo kalder for Volvo Personlig Service eller VPS.

I Danmark findes der pr. 12/4 2017 kun 4 certificerede VPS værksteder – heriblandt Dahl Pedersens værksteder i Holstebro og Viborg.

Volvo Cars 'nye koncept er baseret på Lean metoder med henblik på at øge effektiviteten og eliminere fejl. Med den nye måde at arbejde på, vil Volvo-værkstedet være i stand til at reducere tidsforbruget væsentligt, hvilket også vil føre til mere tilfredse kunder.

Alle kunder får deres egen Personlige Service Tekniker (PST), der er dedikeret til dem og deres bil. Samtidig arbejder teknikerne i teams – ligesom det kendes fra motorsport. På denne måde kan arbejdet gøres mere effektivt og korrekt fra starten, da rutiner og kvalitetskontrol er indbygget i procedurerne.

Kunderne sparer besværet med at køre frem og tilbage mellem værksted og f.eks. arbejde, og kan, mens service finder sted, vente og slappe af i behagelige omgivelser, få en kop kaffe, læse, gå online med deres bærbare computer, se på biler, eller få en bilsnak med Dahl Pedersens Volvo personale.

"Vi ved, at dette er, hvad der er vigtigst for vores kunder. De ønsker deres problemer løst uden besvær, og de vil have det gjort på kort tid. Alt hvad vi gør hos Volvo fokuserer på at gøre tingene lettere for kunden, og vi bygger både vores biler og vores service omkring mennesker og deres behov", siger Direktør Jørgen Dahl Pedersen. Med Volvo Personal Service, leverer vi, hvad kunderne ønsker, når de ønsker det."

Volvo personlig serviceteknikere

Holstebro - Jens Harbo

Volvo Personlig Service Tekniker

Tlf: +45 96 10 13 77
Email: Harbo@dahlpedersen.dk

Viborg - Jesper Tang

Volvo Personlig Service Tekniker

Tlf: +45 96 15 38 19
Email: jt@dahlpedersen.dk

Viborg - Anders Thisted

Volvo Personlig Service Tekniker

Tlf: +45 96 15 38 06
Email: anders@dahlpedersen.dk

Viborg - Casper Pedersen

Volvo Personlig Service Tekniker

Tlf: +45 96 15 38 07
Email: cp@dahlpedersen.dk