Volvo XC40

Volvo XC40 pris: fra 455.395,- (ny afgift)

Kompakt SUV
Volvo kan for første gang nogen sinde tilbyde 3 nye SUV'er. SUV markedet er verdens hurtigst voksende segment i bilbranchen, og salgstallene forventes at vokse yderligere. Volvo XC40 er den første bil, som bygges på den nye CMA platform. Fremtidige modeller i 40-serien vil blive bygget på denne platform, som også indebærer produktion af el-drevne biler. Geely som ejer volvo, er med i samarbejdet om denne platform, hvilket kan hjælpe Volvo med at holde omkostningerne nede

Når Volvo XC40 starter i produktion, vil det i første omgang være følgende motorer:

  • D4 AWD  |  Diesel 190 HK
  • T5 AWD Drive E  |  Benzin 247 HK

Der vil senere komme hybrid og el-varianter. Volvo XC40 bliver den sørste model, som kan fås med den nye trecylindrede motor fra Volvo. Produktionen vil start i Gent, Belgien på Volvo's egen fabrik. Produktionen vil starte i November 2017, men allerede nu kan du bestille Volvo XC40 hos Dahl Pedersen A/S. Vi modtager ikke selv bilen før februar 2018.

Volvo XC40 er bygget på en helt ny platform, der i fremtiden skal danne platfor for andre mindre Volvo'er. Den nye Volvo XC40

Volvo XC40 er moderne, kreativ og muskuløs. Derfor matcher modellen i harmoni med resten af den nye Volvo-familie. Grundet det kreative og sprudlende design, var det naturligt at lade Volvo XC40 blive introduceret i Milano, som er Europas store modeby.

Match din personlighed
Med det ungdommelige design, det store tilvalg af styling-optioner, og det tilpasselige ekstraudstyr, kan du tilpasse din Volvo XC40 efter dine ønsker. Du kan gøre den unik, elegant, sporty, ungdommelig, rå, frisk eller hvad der bedst matcher din personlighed. Ønsker du at høre mere om de mange tilpasningsmuligheder, så kontakt en af vore sælgere!

Selvom Volvo XC40 er en mindre SUV, så fås den alligevel med de prisbelønnede teknologier fra 90-serien og 60-serien. Herunder gælder både infotainment- tilslutnings- og ikke mindst sikkerhedsteknologierne. Som storebror XC60 og XC90, viser Volvo XC40 stolt de nye teknologier, der i den den seneste tid er udviklet af Volvo.

Teknlogierne i Volvo XC40 gør den til en af de bedst udstyrede modeller på markedet for "mindre" premium-SUV'er. Førersupports- og sikkerhedssystemerne inkluderer eksempelvis:

  • Pilot Assist System
  • City Safety
  • Run-off Road protection and mitigation
  • Cross Traffic alert with brake support
  • 360 kamera

Volvo XC40 har mange intelligente og store opbevaringsrum, som kan tilgåes fra fører- og passagersæde. Det smarte indvendige design give mere funktionelle opbevaringsrum i døre og under sæder, en speciel plads til telefoner med trådløs opladning, samt en udtagelig affaldsbeholder etc.