Volvo V90

Stilfuld og alsidig stationcar

Se prislisten - Priser fra kr. 525.795,-

Volvo har netop præsenteret sin seneste nyhed - Volvo V90. Den stilfulde og alsidige stationcar er nyeste skud på stammen i svenskernes topserie, som også omfatter den prisvindende XC90 SUV og den nyligt introducerede Volvo S90 premium sedan.

Volvo har over 60 års erfaring med udvikling og produktion af stationcars eller herregårdsvogne, som de er blevet kaldt i mange år. Den nye V90 er endnu et skridt fremad, når det angår æstetik, materialer og finish. Samtidig har den de praktiske egenskaber, der forbindes med stationcars, når de er allerbedst.

V90 er den tredje model, der bliver introduceret i Volvo’s topserie. Alle tre bygger på den modulære skalerbare produktarkitektur - SPA, som giver en række nye muligheder inden for udvikling og design.

FDM Motors journalist har som den første danske journalist prøvekørt bilerne i Malaga d. 1. juni, og han udtaler "Det var en oplevelse af de helt store". Læs anmeldelsen her.

En moderne stationcar kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber og elegant udseende. Interiøret i vores nye Volvo er sofistikeret og der er rigelig plads til bagage. Modellen er funktionel på alle fronter – også hvad tilslutningssystemer angår.

Den nye Volvo V90 er udstyret med Volvo’s semi-autonome Pilot Assist teknologi, markedets mest avancerede, standardmonterede sikkerhedspakke med Large Animal Detection og et system, der er med til at forhindre, at bilen forlader vejbanen utilsigtet. Samtidig har den tilslutningsmuligheder, der er førende i klassen. De inkluderer bl.a. smartphone integrering med Apple CarPlay.

Volvo har igen forbedret køredynamikken i den nye model, og resultatet er en køreoplevelse, der er kendetegnet af forudsigelighed og fornemmelsen af at have kontrol over tingene.

Med V90 har vi et godt tilbud til kunderne. Power Pulse teknologien giver dieselmotoren en vitaminindsprøjtning, og T8 Twin Engine benzin plug-in hybrid yder 407 hk og klarer ca. 45 km på ren el, oplyser Volvo.