Ny Volvo S90

Den nye Volvo S90 er netop ankommet i vores forretning i Viborg.
Book prøvekørsel

Se Beskatningspriser

Den ny Volvo S90 er ren luksus og design i harmoni
Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver et perfekt overblik. Interiør og køreoplevelsen spiller perfekt sammen, og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet. 

Der er kvalitet og sans for detaljer overalt i den nye Volvo S90. Fra de nøje udvalgte trædetaljer til den diskrete konturlinje på motorhjelmen. Hver eneste detalje demonstrerer suverænt håndværk.

Interiør og køreoplevelse spiller perfekt sammen.

Innovation med fokus på mennesker
Volvo har med kreativitet og opfindsomhed opnået intet mindre end verdens bedste sikkerhed 

City safety
Den nye Volvo S90 registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister, og som en verdensnyhed nu også dyr, der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - også i mørke.

Unik sikkerhed
Volvo Cars verdensnyhed, Run-Off Mitigation registrerer vejkanter. Hvis bilen er ved at køre væk fra vejen, kan systemet træde ind og styre bilen tilbage i sikkerhed. I de tilfælde hvor kontrolproceduren ikke er tilstrækkelig aktiveres bremserne.

Aktiv sikkerhed
Den adaptive fartpilot fastholder automatisk den forudindstillede hastighed samt afstanden til bilen foran dig. Systemet korrigerer også styringen, således at din bil forbliver indenfor afstribningen. Det gør det nemt og afslappende at køre Volvo S90

Nogle af klassens bedste køreegenskaber
S90 har høstet fordel af en af Volvo’s nyeste investeringer, en avanceret chassissimulator. 

”S90 har taget et stort skridt fremad, hvad angår køredynamik, ydelse og håndtering. Vi har fuldstændig nydesignet Volvo-køreoplevelsen for at kunne give kunderne en følelse af præcision, kontrol og komfort,” siger Dr. Peter Mertens, chef i Volvo Car Group’s afdeling for forskning og udvikling.

I starten produceres kun de højt udstyrede varianter - Momentum og Inscription. Produktionen af Kinetic starter først sidst i 2016.

Udsalgspriser på Volvo S90 det danske marked:

S90 D3 manuel Kinetic fra kr. 545.000,-
S90 D4 automatgear Kinetic fra kr. 610.000,-
S90 D4 automatgear Momentum fra kr. 675.000,-
S90 D4 automatgear R-Design fra kr. 745.000,-

Beskatningspriser fra 450.000 kr for D3 Kinetic*. 
Se liste over alle beskatningspriser under links