Byens bedste bilforhandler

I Viborg kæmpes der lige nu om at blive "Byens bedste".

Radio Viborg afholder årligt en konkurrence, hvor private afgør, hvem der vinder "Byens bedste" inden for 16 forskellige kategorier.

I denne sammenhæng er Dahl Pedersen A/S nomineret til "Byens bedste bilforhandler"

 

Stem på os

Volvo XC40 | Luksuriøs SUV

Volvo XC40 pris: fra kun 499.900,-

Volvo XC40 blev præsenteret i Milano den 21. september 2017. Volvo XC40 er en den perfekte SUV til dig, der har smag for en mindre bil, med høj indstigning. Med Volvo XC40 får du et bedre udsyn over vejen, samt de nyeste features inden for sikkerhed.

 

Læs Mere

Ny Volvo XC60 | 2017

Den Nye Volvo XC60 blev tirsdag den 7. marts præsenteret på Geneva Motor Show.

Oplev den nye Volvo XC60, en opdateret version af den elegante og sporty, svenske SUV. Et utroligt flot svensk design understøttet af et luksuriøst interiør, hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen. 

 

Læs mere

Ny Renault Scenic og Grand Scenic

Premiere og åbent hus i weekenden 4. - 5. februar

Den nye Renault Scenic skiller sig i den grad ud fra mængden af anonyme familieflyttere. Med 20 tommer hjul som standard, og med et potent udseende, forenes praktik og passion.

 

Læs mere
Renault Talisman

Renault Talisman | Årets Firmabil 2017

Bilredaktør for Jyllandsposten, Christian Schacht, har være med i beslutningen om hvilken bil, der skulle kåres til Årets Firmabil 2017.

Renault Talisman er en stor bil, der både byder på masser af udstyr og et dramatisk design, som ikke ligner nogle andre.” Derudover var det især også komforten, som fik rosende ord med på vejen af de professionelt kørende jurymedlemmer.

 

Læs mere

Polestar skal udvikle "High Performance Elbiler"

Volvo meddeler, at Polestar, som har ansvaret for Volvo’s særlige performance modeller, fremover koncentrerer indsatsen om at udvikle high performance el-biler, der skal brandes og markedsføres separat på verdensplan. Dermed iværksættes et af de nyeste initiativer i Volvo’s løbende forandringsplan.

 

Læs mere

Nyt bilhus i Holstebro

Vi er nu officielt flyttet ind i det nye bilhus i Holstebro.

Adresse: Nybovej 39, 7500 Holstebro

De nye faciliteter er taget i brug i Holstebro. Vi holder åbent hus i hele uge 17 for at fejre indvielsen.
Vi glæder os til at byde jer velkomne i det nye bilhus, så kig forbi for at opleve det nye hus, eller se mere her.

 

Se det nye bilhus

Volvo V90 Cross Country

Den nye Volvo V90 Cross Country holder dig i bevægelse under selv de mest vanskelige forhold. Dette skyldes Hill Descent Control og firehjulstræk. Vælg den køretilstand som passer til dit behov alt efter hvor du befinder dig.

  • Komfort
  • Eco / økonomisk kørsel
  • Dynamic / sportslig kørsel
  • Individuel

I den individuelle tilstand kan du selv oprette en køretilstand som er skræddersyet efter dit behov!

Læs mere

Ny Volvo V90

En moderne stationcar kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber og elegant udseende. Interiøret i vores nye Volvo er sofistikeret og der er rigelig plads til bagage. Modellen er funktionel på alle fronter – også hvad tilslutningssystemer angår.

 

Læs mere

Ny Volvo S90

Den ny Volvo S90 er ren luksus og design i harmoni
Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver et perfekt overblik. Interiør og køreoplevelsen spiller perfekt sammen, og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet.

 

Læs mere