Polestar skal udvikle "High Performance Elbiler"

Volvo meddeler, at Polestar, som har ansvaret for Volvo’s særlige performance modeller, fremover koncentrerer indsatsen om at udvikle high performance el-biler, der skal brandes og markedsføres separat på verdensplan. Dermed iværksættes et af de nyeste initiativer i Volvo’s løbende forandringsplan.

 

Læs mere

Ny Volvo XC60 | 2017

Den Nye Volvo XC60 blev tirsdag den 7. marts præsenteret på Geneva Motor Show.

Oplev den nye Volvo XC60, en opdateret version af den elegante og sporty, svenske SUV. Et utroligt flot svensk design understøttet af et luksuriøst interiør, hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen. 

 

Læs mere

Nyt bilhus i Holstebro

Vi er nu officielt flyttet ind i det nye bilhus i Holstebro.

Adresse: Nybovej 39, 7500 Holstebro

De nye faciliteter er taget i brug i Holstebro. Vi holder åbent hus i hele uge 17 for at fejre indvielsen.
Vi glæder os til at byde jer velkomne i det nye bilhus, så kig forbi for at opleve det nye hus, eller se mere her.

 

Se det nye bilhus

Volvo V90 Cross Country

Den nye Volvo V90 Cross Country holder dig i bevægelse under selv de mest vanskelige forhold. Dette skyldes Hill Descent Control og firehjulstræk. Vælg den køretilstand som passer til dit behov alt efter hvor du befinder dig.

  • Komfort
  • Eco / økonomisk kørsel
  • Dynamic / sportslig kørsel
  • Individuel

I den individuelle tilstand kan du selv oprette en køretilstand som er skræddersyet efter dit behov!

Læs mere

Ny Renault Scenic og Grand Scenic

Premiere og åbent hus i weekenden 4. - 5. februar

Den nye Renault Scenic skiller sig i den grad ud fra mængden af anonyme familieflyttere. Med 20 tommer hjul som standard, og med et potent udseende, forenes praktik og passion.

 

Læs mere
Renault Talisman

Renault Talisman | Årets Firmabil 2017

Bilredaktør for Jyllandsposten, Christian Schacht, har være med i beslutningen om hvilken bil, der skulle kåres til Årets Firmabil 2017.

Renault Talisman er en stor bil, der både byder på masser af udstyr og et dramatisk design, som ikke ligner nogle andre.” Derudover var det især også komforten, som fik rosende ord med på vejen af de professionelt kørende jurymedlemmer.

 

Læs mere

Ny Volvo V90

En moderne stationcar kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber og elegant udseende. Interiøret i vores nye Volvo er sofistikeret og der er rigelig plads til bagage. Modellen er funktionel på alle fronter – også hvad tilslutningssystemer angår.

 

Læs mere

Ny Volvo S90

Den ny Volvo S90 er ren luksus og design i harmoni
Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver et perfekt overblik. Interiør og køreoplevelsen spiller perfekt sammen, og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet.

 

Læs mere

Ny 40 serie fra Volvo

Samtidig med introduktionen af en global strategi for mindre biler præsenterer Volvo to konceptbiler, der styrer mærket i en ny og spændende retning. Konceptbilerne, som hører til Volvo’s 40-serie, er svenskernes adgangsbillet til det store og indbringende marked for små premiumbiler.

 

Læs Mere

Nytårsgalla

Vi havde utroligt travlt i weekenden, dette skal I have en stor tak for!

Der var i år fokus på Renault Captur og den nye version Captur Arctic, som er spækket med udstyr, og som kun er produceret i 100 eksemplarer. Der er stadig mange tilbud at hente hos os, specielt på finansiering og leasing.

Følte du ikke helt vi havde tid til dig, så beklager vi meget, men vi havde utroligt mange besøgende!
Vi har tid nu, så kig endelig forbi, hvis du har ubesvarede spørgsmål. Vi giver en kop kaffe

 

Tak for besøget