Renault Zoe Z.E. 400 km rækkevidde (NEDC)

Miljøvenlig
Forestil dig en bil uden motorstøj, gader uden motorstøj, uden CO2- eller NOx-emission, en by, hvor det er bedre at leve... Ikke mere behov for at holde i kø ved benzinstationer, bare slut din bil til din hjemmeoplader ligesom du gør med din smartphone. Har du lyst til det? og har du lyst til ren køreglæde - så prøv en Renault Zoe.

ZOE er kommet med et nyt utroligt 41kWh batteri, som nu yder 92 hk. Derudover er rækkevidden forberet markant, og med det nye batteri er rækkevidden i dag nået op over de 400 km NEDC. 

Er du klar? Med My Z.E. connect træder du ind i en ny verden. 
Med "My Z.E. connect" får du oplysninger om din Renault Zoe, lige meget hvor du befinder dig. Du kan benytte "My Z.E. connect" fra Smartphone, Tablet eller Computerfor, for at få tips om, hvordan du kan optimere brugen af din elbil. Du kan tjekke bilens rækkevidde og opladningsstatus i realtid, eller du kan lokalisere ladestandere i nærheden. Du kan også modtage meddelelser om din bils opladningsstatus med sms eller e-mail.

ZOE og køreglæden
Velvære og ro eller køreglæde? Med ZOE behøver du ikke længere vælge! Ren luft, Zen-interiør og ideel temperatur.Stilheden er dejlig.

Stilheden i komfort er bedre! ZOE Zen er udstyret med en "Take Care by Renault"-pakke, der sørger for velvære for alle personer i bilen.

ZOE og sikkerheden
Renault ZOE opnåede hele 5 stjerner i testene af den passive sikkerhed, som er udført af EuroNCAP. Sidste år testede den europæiske forbrugerorganisation EuroNCAP i alt 33 bilers kollisionssikkerhed. Ud af de 33 biler har EuroNCAP nu udpeget de biler i hver kategori, der klarede sig bedst og dermed får titlen Best in Class. I klassen for minibiler kåres elbilen Renault ZOE altså  som den sikreste bil.

Renault Zoe Life fås fra 239.900 kr. (22 kWh batteri)
Renault Zoe Life med 41 kWh batteri fås fra 259.900 kr.
(Prisen på Renault Zoe er inklusiv batteri)