Renault Twingo - Fræk og forførende

Der er mere end 5 døre og 5 gode grunde til, at Twingo er populær: Den er smart, nem at komme rundt med, kabinen er rummelig, masser af plads til bagage, og så kan du få virkelig meget bil for pengene. Vi fejrer kåringen med en pris på 5-dørs Twingo fra 88.774 kr.

Modelprogramment er enkelt – 1 motor og 2 udstyrs-niveauer, og priserne er til at overskue:

Model

Pris ex. lev.omk.

Twingo SCe 70 Authentique

88.774 kr

Twingo SCe 70 Expression

97.799 kr

Se standardudstyr på begge udstyrsvarianter i prislisten under Links 

Hvis du vælger udstyrsvarianten Expression, får du R&Go med i prisen. R&Go er et app baseret multimediesystem, som er integreret med din smartphone eller tablet. Med den praktiske og intelligente. R & GO app forvandles telefonen til et multimediesystem med en brugerflade med fire store knapper – telefon, multimedie, bil/kørecomputer og navigation – som fungerer perfekt i samarbejde med din Renault.

Sikkerhed i top!
Resultatet af Euro NCAP's test er klar. Ny Renault Twingo klarer den nyligt skærpede sikkerhedstest med karakteren 4 af 5 stjerner og er dermed fortsat blandt de bedste i mikrobilsklassen.

Spar 5.000,- ved finansiering af Renault Twingo Expression

  • fra 1.059 kr./md*
  • 20.000 kr. i udbetaling
  • Pris ved finansiering 92.799,-

Adræt og rummelig
Den nye Renault Twingo fås kun med 5 døre - en feature, som mange har ventet på. 

Renault Twingo har en perfekt størrelse, der gør den til en adræt bybil. Motoren er flyttet bagud, og det betyder, at forakslen har fået bedre plads, og bilens venderadius er blevet meget mindre - klassens bedste med 8,6 meter. Den nye Twingo er overraskende manøvredygtig. Den er nem at parkere. -og så sidder du højt og har et perfekt udsyn gennem den store forrude. 

Da motoren er placeret længere bagud, betyder det også, at motorhjelmen derfor er kortere til gavn for rummeligheden i kabinen. Faktisk er den nye Renault Twingo lige så rummelig som en række større biler. Rummeligheden er også forbedret, ved at hjulene er flyttet helt ud i undervognens fire hjørner.

Personlig
Der er et mulighed for at sætte dit helt eget præg på den nye Twingo, med lister og dekorationer i forskellige farver samt smarte detaljer på interiøret.

* Finansiering med købekontrakt via Renault Finance (Santander Consumer Bank) inklusiv leveringsomkostninger 92.654 kr. Udbetaling 20.000 kr. Kreditbeløb 85.509 kr. Månedlig ydelse 1.011 kr. Løbetid 96 mdr. Pålydende rente 2,29 %, debitorrente 2,31 % (variabel), ÅOP 7,8 %. Samlede kreditomkostninger 24.364 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 97.018 kr. Priser er gældende for indregistrering fra den 3. oktober 2017. Der tages forbehold for at ”Omlægning af bilafgifterne” vedtages som de blev fremlagt den 21. september 2017.