Renault Twingo - Fræk og forførende

Der er mere end 5 døre og 5 gode grunde til, at Twingo er populær: Den er smart, nem at komme rundt med, kabinen er rummelig, masser af plads til bagage, og så kan du få virkelig meget bil for pengene. Vi fejrer kåringen med en pris på 5-dørs Twingo fra 79.900 kr.

Modelprogramment er enkelt – 1 motor og 2 udstyrs-niveauer, og priserne er til at overskue:

Model

Pris ex. lev.omk.

Twingo SCe 70 Authentique

79.900 kr

Twingo SCe 70 Expression

89.900 kr

Se standardudstyr på begge udstyrsvarianter i prislisten under Links 

Hvis du vælger udstyrsvarianten Expression, får du R&Go med i prisen. R&Go er et app baseret multimediesystem, som er integreret med din smartphone eller tablet. Med den praktiske og intelligente. R & GO app forvandles telefonen til et multimediesystem med en brugerflade med fire store knapper – telefon, multimedie, bil/kørecomputer og navigation – som fungerer perfekt i samarbejde med din Renault.

Sikkerhed i top!
Resultatet af Euro NCAP's test er klar. Ny Renault Twingo klarer den nyligt skærpede sikkerhedstest med karakteren 4 af 5 stjerner og er dermed fortsat blandt de bedste i mikrobilsklassenSe mere her

Adræt og rummelig
Den nye Renault Twingo fås kun med 5 døre - en feature, som mange har ventet på. 

Renault Twingo har en perfekt størrelse, der gør den til en adræt bybil. Motoren er flyttet bagud, og det betyder, at forakslen har fået bedre plads, og bilens venderadius er blevet meget mindre - klassens bedste med 8,6 meter. Den nye Twingo er overraskende manøvredygtig. Den er nem at parkere. -og så sidder du højt og har et perfekt udsyn gennem den store forrude. 

Da motoren er placeret længere bagud, betyder det også, at motorhjelmen derfor er kortere til gavn for rummeligheden i kabinen. Faktisk er den nye Renault Twingo lige så rummelig som en række større biler. Rummeligheden er også forbedret, ved at hjulene er flyttet helt ud i undervognens fire hjørner.

Personlig
Der er et mulighed for at sætte dit helt eget præg på den nye Twingo, med lister og dekorationer i forskellige farver samt smarte detaljer på interiøret.

Spar 5.000 kr. ved finansiering af ny Renault Twingo Expression

Finansiering fra 1.372 kr./md*

0 kr. i udbetaling*

Se prislisten for yderligere information

 

* Finansiering via Renault Finance (Santander Consumer Bank) af Ny Twingo SCe 70 S&S EXPRESSION inklusiv leveringsomkostninger 88.780 kr. Udbetaling 0 kr. Månedlig ydelse 1.372 kr. Løbetid 96 %. ÅOP 11.1 %. Lånebeløb 98.238 kr. Samlede kreditomkostninger 42.923 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 141.161 kr. Etableringsomkostninger for lånet, månedligt kontegebyr og betalingsservice er medtaget i alla beregninger. Fortydelsesret 14 dage. Bilen er vist med ekstraudstyr. Kreditformidler samarbejder ikke med andre kreditgivere. Gælder privatpersoner og forudsætter kreditgodkendelse. Forbehold for pris- og renteændringer. Kampagnen gælder fra 01.01.2017 til og med 30.04.2017.

Se også vores gode tilbud på privatleasing her!