Renault KADJAR | Crossover

-priser fra 228.080,-

Renaults første crossover i C segmentet hedder KADJAR. En bil, der ikke alene er 4.45 meter lang og deler teknik med fætter Qashqai. Kadjar er meget mere. Kadjar er Renaults mest ambitiøse middel til at opnå målet om at trænge igennem på det internationale marked.

Renault KADJAR er ikke blot en bil, ikke blot en crossover. Renault KADJAR er en assistent, en guide og en loyal følgesvend. KADJAR er præcist, hvad du ønsker, den skal være.

Priserne begynder ved 228.080 kr. for en version med 130 hk TCe/Benzin motor i Life udgaven.

Priser på Diesel begynder ved 231.284 kr. (1.5 dCi 110hk). Ønsker man en firehjulstrækker må man op i en højere udstyrsvariant. Renault KADJAR fås som firehjulstrækker fra 303.644 kr. Se udstyrs-specifikationer på prislisten

KADJAR er iøjnefaldende og kraftfuld og sætter nye standarder for design og funktionalitet. Komforten er i top, uanset om du kører i byen eller udforsker naturen. Denne crossover vil give dig køreoplevelser, som du aldrig har turdet drømme om. KADJAR giver dig avancerede valgmuligheder med enten forhjulstræk eller firehjulstræk, uden at det påvirker bilens atletiske profil. Den vil hele tiden være der for dig i alle aspekter af tilværelsen – fra det næste forretningsmøde til det næste store eventyr.

Kadjar fås med enten forhjulstræk eller som firehustrækker. Fælles for dem er, at bilen er 4.45 meter lang, 1,84 meter bred, 1.69 meter bred og har en frihøjde på 190 mm. I den forhjulstrukne version har Renault Kadjar "Extended Grip".

Med Renault KADJAR Zen udstyrsvarianten kan du bl.a. tilkøbe R-Link 2 multimediesystemet som indeholder følgende features:

  • 7" touchscreen
  • Navigation (med kort over Europa)
  • Håndfri telefoni
  • Eco-coach
  • 3 års gratis opdatering af Europakort, TomTom Traffic (trafikinformation) og Connectivity (adgang til R-Link Store fra bilen)

Bilen er rummelig og har et bagagerum på hele 472 liter. Den indeholder en lang række features, f.eks. hands free keycard og integreret navigation med 7 tommer skærm. Den fås også med 2. generation af Renaults R link system - som også findes i den nye Espace.

Karakterstyrke
Den markerede motorhjelm og den imponerende silhuet, den flotte skulpturelle kølergrill: Renault KADJAR skriger på action, på at komme videre, på eventyr.

Det solide og inspirerende karrosseri gør dynamikken smuk. Et tegn på en stærk personlighed: Det effektive signaturlys med komplet LED- og Pure Vision-teknologi forbedrer udsynet og synligheden både nat og dag.

Indvendigt vil du opleve komfort som aldrig før. Kvalitetsmaterialer, komfortable sæder, sportslig og komfortabel kørestilling og et avanceret lydsystem gør enhver køretur i KADJAR til en endnu større oplevelse.

Giv dig selv friheden til at opsøge dine egne eventyr.