Renault Espace - Forførende og elegant

Alt er anderledes med den nye Renault Espace. Det robuste og letflydende design har fået utraditionelle kurver. Crossover-særpræget er fremtrædende og genfinder elegancen i en enestående bil. Ny Renault Espace - en suveræn invitation til nye perspektiver.

Glæd dig til en uovertruffen køreoplevelse og et indvendigt univers, hvor teknologi, velvære og kvalitet i udførelsen er i højsædet.

Bilen revolutionerer køreoplevelserne med sit Renault Multi-Sense®-system, hvor du kan indstille bilens temperament, så det passer til dit humør her og nu. Alt er i harmoni, fra dynamik og køreegenskaber til lyd- og lysmiljø i kabinen. Vælg en stemning og får en endnu mere intens oplevelse. Tiden er din. Genopfind dit liv om bord. Ny Espace er markant for sin tid. Med Ny Espace åbner Renault vejen til den altopslugende glæde.

Med den nye Espace kan du opleve en hel ny dimension af køreglæde. Tilpas stemningen i kabinen til dit humør. Har du lyst til sportslig kørsel, harmoni eller effektivitet...

Den nye Renault Espace Life fås fra 429.595 kr og der er særdeles attraktive beskatningspriser fra 353.300 kr. Hør nærmere hos én af vore sælgere.

Renault Espace Life har masser af standardudstyr, som bl.a. Cruise Control med fartbegrænser, Hill Start Assist, kørecomputer, højde- og dybdejusterbart læderrat, parkeringssensor for, bag og sider, aut. dobbeltzone klimaanlæg, elruder for og bag, Nøglekort med håndfri betjeniung, Pure Vision® LED forlygter med lyssensor, vinduesviskere med regnsensor, el-foldbare og juseterbares sidespejle, et hav af sikkerhedsfunkktioner, R-Link 2 multimediesystem og meget meget mere. -Og så har Renault Espace selvfølgelig 5* i EuroNCap

Vælger du at opgradere til Zen udstyrsvarianten får du en bil i en klasse for sig med bla.

  • Aktivt nødbremsesystem (AEBS)
  • afstandskontrol
  • Advarsel ved blinde vinkler
  • Ambient lighting: kabinebelysning i fem valgfrie farver
  • 18" alufælge
  • Indtræk i stof og kunstlæder

Læs mere om Renault Espace på - Renault Espace