Renault Clio Sport Tourer | Stationcar

Renault Clio Sport Tourer er blevet endnu mere eksklusiv og sporty med de lidt bredere kofangere. Derudover har den fået de velkendte C-shape forlygter som vi kender fra Renault MEGANE og Renault TALISMAN.

Det er ikke kun udvendigt at bilen har fået et facelift! Indvendigt er den også piftet lidt op med blandt andet et behageligt rat.

Renault Clio ST GT
Renault Clio Sport Tourer fås også som GT version, hvor du har mulighed for at få den 120hk 4 cylindrede turbo moter, som vil få dig til at føle dig ung igen.

Køreglæde og brændstoføkonomi
Renault Clio Sport Tourer er udviklet til at man skal nyde kørselskomforten i bilen. De innovative motorer og det dynamiske og effektive chassis gør, at Renault Clio Sport Tourer er livlig, kvik, præcis og bekvem at køre. I det store motorudbud findes der noget for alle, samtidig med at brændstofforbruget og CO2-udledningen altid er minimal. På dette punkt er Renault Clio Sport Tourer førende i sin klasse. Den fås blandt andet med 90 HK dieselmotor som kører op til 31,4 km/l.

Praktisk i hverdagen
Kabineindretningen har fået meget opmærksomhed, for at sikre en behagelig køreoplevelse for alle i bilen. Dette er gjort ved integrere en masse funktioner, som ofte findes y dyrere biler. Det gælder bl.a. automatisk klimaanlæg, indstilleligt passagersæde samt nøglekort med håndfri betjening.

I Renault Clio Sport Tourer sidder du i en moderne og elegant kabine, som er både behagelig og ergonomisk udformet.

Multimedia for alle
Det er muligt at få Renault Clio med 2 forskellige multimediasystemer. Begge er  med 7" touch screen: MEDIA NAV (standard fra udstyrsniveauet Expression) og Renault R-Link, som kan købes til GT versionen. Desuden er samtlige radioer til Renault Clio udstyret med Bluetooth® til håndfri telefoni og trådløs lydstreaming, samt et USB-stik og jack-stik til at tilslutte eksterne musikafspillere.

Se prislisten under Links for at se de forskellige udstyrsvarianter og hvilket standardudstyr de indeholder.

Renault Clio Stationcar fra 130.982,-

Alle Renault Clio, uanset udstyrsniveau, har cruise control og hastighedsbegrænser, varme i forsæder, splitbagsæde 1/3-2/3, Radio R-Plug MP3, Bluetooth®, USB in, kørecomputer, LED-kørelys, dobbelte forlygter, El-sidespejle m. varme, og meget mere af det, du har brug for (se prisliste). Og så har bilen selvfølgelig masser af sikkerheds-udstyr og 5 stjerner i Euro-Ncap. Se alt udstyr på prislisten. 

Opgrader til  Renault Clio 0.9 TCE 90hk og kør længere på literen. Den er også billigere i grøn ejerafgift.

Renault Clio IV ST Energy TCe90 Comfort Edition- 144.900 kr. - Benzin
Renault Clio IV ST dCi 90hk Comfort Edition- 144.900 kr. - Diesel

Udstyrsvarianten Comfort Edition indeholder samme udstyr som Zen-udstyrsvarianten. Kampagne-modellen inkluderer dog følgende:

  • Regn- og lyssensor
  • Automatisk klimaanlæg
  • El-klapbare sidespejle