Renault Clio - Sporty og charmerende

Ny Facelifted version af Renault Clio.

Opgrader til Clio Sport Tourer for kun 5.000 kr.

Renault Clio facelift har nu givet Clio de velkendte C-shape lygter som vi kender fra Talisman og Megane

Den nye Renault Clio 2016 er blevet endnu mere sporty. Blandt andet fås den nye Renault Clio GT med en 120 HK fire-cylindret TCe motor, så du bestemt ikke kommer til at kede dig.

Med det nye facelift er Clio blevet fornyet på mange punkter. Den var flot før, men er endnu flottere nu. Kofangeren i front er blevet bedre, hvilket giver Renault Clio et mere eksklusivt og sporty look.

Praktisk i hverdagen
Vi har givet stor opmærksomhed til detaljerne i kabinen for at give alle i bilen en behagelig kørsel. Ved at integrere funktioner, som ofte findes i betydeligt dyrere og større biler, skabes der en kørselskomfort udover det almindelige. I Renault Clio sidder man i en moderne kabine, som er både bekvem og ergonomisk udformet.

Køreglæde og brændstoføkonomi
Renault Clio er udviklet til, at man skal nyde kørselskomforten i bilen. De innovative motorer samt det dynamiske og effektive chassis gør, at Renault Clio er livlig, kvik, præcis og dejlig at køre. I det store motorudbud findes der noget for alle, samtidig med at brændstofforbruget og CO2-udledningen altid er minimal. På dette punkt er Renault Clio førende i sin klasse. Blandt andet fås Renault Clio med en 90 HK diesel motor som går hele 31,3 km/l.

Multimedia for alle
Til Renault Clio findes to multimediasystemer med 7" touch screen: MEDIA NAV (standard fra udstyrsniveauet Zen) og Renault R-Link, som kan købes til Limited versionen. Desuden er samtlige radioer til Renault Clio udstyret med Bluetooth® til håndfri telefoni og trådløs lydstreaming, samt USB-indgang og AUX-indgang til at tilslutte eksterne musikafspillere.

Se prislisten under Links for at se de forskellige udstyrsvarianter og hvilket standardudstyr de indeholder. 

Spar 5.000 ved finansiering*

Renault Clio IV life 1.2 benzin fra 119.900,-

mere koster det ikke at finde den nye bil i dit liv, så du kan trygt lade dig forføre af Renault Clio IV. 

Alle Life versioner har cruise control og hastighedsbegrænser, varme i forsæder, splitbagsæde 1/3-2/3, Radio R-Plug MP3, Bluetooth®, USB in, kørecomputer, LED-kørelys, dobbelte forlygter, El-sidespejle m. varme, el-ruder foran og meget mere af det, du har brug for (se prisliste). -Og så har bilen selvfølgelig masser af sikkerhedsudstyr og 5 stjerner i Euro-Ncap. Se alt udstyr på prislisten. 

Opgrader eventuelt til 0.9TCe 90 HK. Den kører både længere på literen og er billigere i grøn ejerafgift (310 kr/halvårligt)

Renault Clio IV 1.2 7 HK Zen - 139.900 kr. 
Renault Clio IV Energy TCe 90 Zen - 144.900 kr.
Renault Clio IV Energy TCe Pure Vision - 154.900 kr - Kampagnepris

I udstyrsvarianten Pure Vision får du følgende udstyr udover hvad der er inkluderet i Zen versionen.

 • LED Pure Vision lygter (Full-LED)
 • Tågelygter m. kurvelys
 • Automatisk Klimaanlæg
 • 16" Alufælge "Bangka", sølv
 • Parkeringssensor bag
 • Regn- og lyssensor
 • Renault nøglekort med håndfri funktion
 • Automatisk el-klapbare sidespejle
 • Udvendig stylingpakke (forkromede detaljer)
 • Ecomode for reduceret brændstofforbrug
 • Meget, meget mere!!

Pure Vision kampagnemodellen er udstyret med samme udstyr som Clio Limited, inklussive LED Pure Vision lygter (Full-LED) og tågelygter m. kurvelys. Prisen er dog blevet sænket, så du sparer ekstra meget på Clio Pure Vision

* Finansiering med købekontrakt via Renault Finance (Santander Consumer Bank) af Ny CLIO 1.2 16 V 75 ZEN, inklusiv leveringsomkostninger 138.780 kr. Udbetaling 27.756 kr. Kreditbeløb 125.530 kr. Månedlig ydelse 1.468 kr. Løbetid 96 mdr. Pålydende rente  2,29 %, debitorrente 2,31 % (variabel), ÅOP 6,3 %. Samlede kreditomkostninger 29.832 kr.Samlet tilbagebetalingsbeløb 140.856 kr. Etableringsomkostninger for lånet, månedligtkontogebyr og betalingsservice er medtaget i alle beregninger. Fortrydelsesret 14 dage. Bilen er vistmed ekstraudstyr. Kreditformidler samarbejder ikke med andre kreditgivere. Gælder privatpersoner ogforudsætter kreditgodkendelse. Forbehold for pris-, rente og afgiftsændringer. Kampagne gælder fra 01.04.2017 til og med 31.08.2017

Se også vores gode tilbud på privatleasing her!