Renault Captur | Facelift

Ny Renault Captur Energy TCe90 Life
-fra 158.503 kr. 

Renault Captur er Danmarks mest populære crossover i B segmentet, og det er ikke uden grund. Den er flot, den kører fremragende og den er spækket med udstyr. Nu er der så kommet en ny og facelifted version af Renault Captur (se den i galleriet længere nede på siden).

Fantastisk praktisk 

Ny Captur, Renaults nye crossover, er realiseringen af, stil og funktion der går op i en højere enhed. Ny Renault Captur sender en frisk brise ind i segmentet for urbane crossovere. Den er inspireret af konceptbilen Captur, som den har overtaget karakteren og navnet fra, og er en stolt bærer af Renaults nye identitet.

 

 Fås også med automatgear

Ny Renault Captur fås også med 6 trins automatgearkasse.

Multimedie for alle
Når det kommer til innovation, er Captur overlegen med mulighed for forskellige multimediesystemer i bilen fra standard multimedie system til MEDIA NAV eller det avancerede Renault R-Link, som fås med Android Auto. 

Alle radioer i Captur er udstyret med Bluetooth®, USB- og jackstik, så du kan telefonere håndfrit og lytte til musik via audio-streaming.

Renault R-Link gør det muligt helt enkelt at få adgang til innovative og praktiske funktioner som navigation TomTom LIVE®, multimedie, telefoni, bilinformationer og et udvalg af applikationer, der kan downloades via R-Link Store.