Volvo XC90 | Firmabil

Beskatning fra: 823.958,-

Volvo XC90 har sat nye standarder for, hvad der kræves af en luksus SUV i Premium-segmentet. Ved at kombinere banebrydende teknologi for både sikkerhed og kørekomfort har Volvo XC90 overgået hvad der før har kunnet forventes af en bil.

Volvo XC90 fik 100% i Safety Assist kategorien hos Euro NCAP. Derudover er Volvo XC90 den første bil der har fået maksimalt antal point i bremsetestene AEB City og AEB Interurban. Derudover er den udstyret med en avanceret fodgængerbeskyttelse, som endnu ikke er en del af de mange sikkerhedstest fra uafhængige selskaber. Dette skyldes at det er en helt ny teknologi, der ikke er set før. Dette er igen et bevis på, at Volvo fortsat dominerer branchen når der er tale om sikkerhed for biler.

I alle versioner får du Adaptive Cruise Control og Pilot Assist,  Volvos semiautonome pilot der hælper med at holde dig inden for vognbanen. Den anerkendte City Safety pakke indgår også og omfatter eksempelvis Cyclist Detection, Large Animal Detection og Cross Traffic Detection (alle med Full Auto Brake).

Volvo XC90 Momentum
Her får du 19" alufælge, 7 sæder, armlæn ved 3. sæderække, digital instrumentering, dobbelte afgangsrør i krom, el-justerbare og -indfældbare sidespejle med varme, el-justerbar lændestøtte ved forstole (4-vejs), klimaanlæg, LED forlygter med aut. op-/nedblænding (Thors Hammer Design), samt nederste panel og kanten af hjulkasser er fuldt indfarvede. Desuden får du nøglefri betjening, tagrælinger, parkeringssensorer og Sensus Connect High Performance lydanlæg med den anerkendte 9,3" touchscreen.

Volvo XC90 Inscription
Her får du 20" alufælge, aut. nedblændende bak- og sidespejle, dørpanelbeskyttelsesliste med lys "Volvo", el-justerbare forstole med hukommelse, el-justerbar siddehyndeforlængelse, indtræk i Moritz læder, kromlister nederst på dørsiderne med "Inscription", kølergrill i sølv, LED tågelygter med Cornering Light, læderbeklædt nøgleenhed, Inscription måtter ved alle pladser og træpaneler i Linear Walnut.

Volvo V90 R-Design
Som altid med Volvo R-Design modellerne medfølger der specielt R-Design udstyr. Dette inkluderer eksempelvis specielle 20" alufælge, paddleshift (gearskiftefunktion ved rettet), dørpanelbeskyttelse i metal med lys "R-Design", diffuser bag med farvetilpasset midte, kølergrill i Black Mesh og Silkmetal ramme, sportspedaler, R-Design nøgle, og R-Design måtter. 
Derudover får du indtræk i Nubuck textil og Nappa læder, paneler i Metal Mesh, sidespejlkåber i Silk Matt og meget mere.

Book din prøvetur her!

Loading...

Prislister

Se de andre firmabiler fra Volvo

Firmabil | Volvo

Vælg hvilken model du vil vide mere om

Firmabiler i Volvos 40-serie

Modeller i Volvos 60-serie

Modeller i Volvos 90-serie