Volvo V90 | Firmabil

Beskatning fra: 465.595,-

Volvo V90 er en moderne stationcar, der kombinere praktiske egenskaber og komfort elegant design og luksus. I den nye Volvo V90 finder du et sofistikeret men avanceret interiør, som er let anvendeligt med den store integrerede 9,3" touchscreen. Volvo V90 er en stor bil med masser af plads til bagage.

Den er udstyret med Pilot Assist, som er en semi-autonom teknoilogi, der hjælper med at styre inden for vognbanen, når du blot har en hånd på rettet. Derudover får du som standard også Adaptive Cruise Control, der hjælper dig med at følge trafikken helt afstresset. Volvo V90 kommer med markedets mest avancerede (standard) sikkerhedspakke, City Safety, som eksempelvis indeholder Cyclist Detection, Large Animal Detection, automatisk bremsning efter kollision, Cross Traffic Detection  og Collision Warning.

Ønsker du en lidt højere sideposition kan du vælge V90 Cross Country, hvor du også får lidt ekstra frihøjde.

Volvo V90 Momentum
Afhængigt af motorvalg medfølger enten 17"- eller 18" alufælge, se prislisten for nærmere info. Med Volvo V90 får du altid aut. nedblændende bakspejl, digimental instrumentering, el-styret bagklap, klimaanlæg, parkeringssensorer, nøglefri betjening integrerede tagrælinger, LED-forlygter med "Thors Hammer" og automatisk op-/nedblænding. Desuden får du stor gavn af den integrerede 9,3" touchscreen og Sensus Connect High Performance lydanlæg med 10 højtalere.

Volvo V90 Inscription
Med Inscription udstyrsversionen er der tale om enten 18"- eller 19" alufælge, afhængigt af motorvalg. Her får du desuden udstyr som aut. nedblændende sidespejle, forbedret og forstørret digital instrumentering, el-førerstol med hukommelse, siddehyndeforlængelse for, indtræk i Moritz læder, kromlister nederst på dørene med integreret "Inscription-logo", kølergrill med kromindlæg, LED-tågeforlygter med cornering light, Inscription måtter, læderbeklædt nøgleenhed og meget mere.

Volvo V90 R-Design
Med R-Design får du som altid specielle alufælge og meget mere. På Volvo V90 R-Design er det 18" eller 19" mat-sorte alufælge (afhængigt af motorvalg), specielt perforeret læderrat, sportspedaler, sort loftsbeklædning samt R-Design sportsundervogn (sænket 15 mm). Desuden får du indtræk i Nubuck-stof og Nappa-læder, sidespejlkåber i mat-sølv og meget mere fra Inscription-versionen.

Book din prøvetur her!

Loading...

Prislister

Se de andre firmabiler fra Volvo

Firmabil | Volvo

Vælg hvilken model du vil vide mere om

Firmabiler i Volvos 40-serie

Modeller i Volvos 60-serie

Modeller i Volvos 90-serie