Volvo V40 | Firmabil

Beskatning fra: 226.709,-

Volvo V40 er en mindre Premium Hatchback, som egner sig perfekt som firmabil. Der er en lav attraktiv beskatning på bilen, samtidig med at den er brændstoføkonomisk og sikker. Da Volvo V40 blev crash-testet i Euro NCAP, scorede den det bedste resultat nogensinde, hvilket selvfølgelig også medførte 5 stjerner. Volvo V40 er ikke en stor bil, men der er fint med plads til weekendture og mindre ferier. Motorudvalget er stort, hvor du kan vælge alt fra en brædstoføkonomisk pendlerbil med en D2-motor til en lidt sjovere og mere kraftfuld T5-motor med 254 hk.

V40 Kinetic
Med en V40 Kinetic får du det vigtigste sikkerhedsudstyr som eksempelvis City Safety, Emergency Brake Assist, Fodgængerbeskyttelse (PPS), Piskesmældsbeskyttelse (WHIPS) og meget mere. Derudover får du udstyr som 16" alu-fælge, fartpilot, læderrat, klimaanlæg, Air Quality System (aktivt kulfilter), tyverialarm og Sensus Connect High Performance lydanlæg med 8 højtalere og en 7" skærm, samt mulighed for at tilkøbe eksempelvis adaptiv fartpilot.

V40 Momentum
Vælger du at opgradere til Momentum-versionen, får du desuden LED-kørelys, Ambient kabinebelysning, LED-forlygter (Thors Hammer), lædergearknop, parkeringssensor, indvendige paneler i Black Grid Aluminium, manuel justerbar førerstol (6-vejs) med lændestøtte, regnsensor, lyssensor og meget mere.

V40 R-Design
Kan du ikke "nøjes" med det næstbedste, så bør du vælge R-Design-versionen. Her får du 2 rørhaler i aluminium, 17" alu-fælge, indtræk i R-Design Nubuck textil og Perforeret læder, nøglefri start aut. nedblændende bakspejl, digital instrumentering, justerbart armlæn. Desuden medfølger en masse ekstra R-design udstyr, som eksempelvis måtter, læderrat, panel i Stealth aluminium, sportspedaler og gearknop.

Book din prøvetur her!

Loading...

Prislister

Se de andre firmabiler fra Volvo

Firmabil | Volvo

Vælg hvilken model du vil vide mere om

Firmabiler i Volvos 40-serie

Modeller i Volvos 60-serie

Modeller i Volvos 90-serie